martes, 6 de abril de 2010

DIGNE PAPER DEL SANT JAUME AL TORNEIG TERRES DE L'EBRE

S'ha acabat la setmana santa i amb ella el 3er Torneig Terres de l'Ebre de futbol base on han participat dos equips del nostre club amb un paper més que digne dels dos.

Els Pre-Benjamins començaven el torneig jugant contra el Vilanova del Vallès i aconseguient guanyar el partit per 6 gols a 4. El segon partit va ser contra el Remolins i el resultat va ser el mateix però aquesta vegada en contra, 4 gols a 6. En el tercer partit del grup es va jugar contra el Benicarló i es va perdre clarament per 9 a 0.
En la segona fase, ja de consolació al haver quedat tercer de grup es van jugar els quarts de final contra l'Ampolla i el resultat va ser favorable per 4 a 2. A les semifinals es va jugar contra La Senia i es va perdre per 7 a 3. I aqui quedavem eliminats del torneig.

L'Aleví va jugar el primer partit contra el Vilareal(campió del torneig) i va perdre per 2 gols a 0. A destacar el bonisim partit fet pel nostre equip plantant cara en tot moment a un equip del futbol base d'un equip de primera divisió. El segon partit va ser contra l'Escola del Barça a Dubai i es va guanyar el partit per 3 a 1. El tercer i ultim partit del grup va ser contra el Tortosa i vam tornar a guanyar ara per 2 a 1. L'equip quedava segon de grup i es classificava per als quarts de final. El rival va ser el Lleida i el resultat va de 2 a 1 a favor dels lleidatans.
Tot i l'eliminació a quarts l'imatge donada pel nostre equip aleví ha deixat un gran sabor de boca a tota la gent que l'ha vist jugar i els seus partits eren comentats per tots els camps.
Un gran motiu per seguir amb el treball que s'esta intentant fer al club per a la millora dels nostres nois.

Enhorabona!!!!!

No hay comentarios: